Fredag er det tid til en ny vigtig kamp, når Aalborg Pirates kommer på besøg på Kvik Hockey Arena. Pucken smides kl. 19.30

Blue Fox fortsatte den opadgående formkurve, da de tirsdag hentede den tredje sejr på stribe, og den  anden i træk over Rungsted. Holdet leverede endnu en gang en fin omgang udebane-ishockey, hvor man var skarp på de chancer man fik, og spillede med koncentration. Det var dog lige ved at blive spændende til sidst, eller det blev faktisk spændende, da Rungsted to gange lige efter hinanden straffede en Blue Fox udvisning. Men tættere på end slutstillingen på 2-3 kom de ikke. En flot resultat af holdet, som uden tvivl kaster endnu mere selvtillid af sig.

Otte point i de sidste tre kampe er facit for Blue Fox, og det er yderst positiv læsning efter den seneste tids meget svingende resultater og spil. Det virker som om at holdet er ved at finde noget rytme i de nuværende kædesammensætninger, og i begge ender ser det ud til at skarpheden er skærpet. Nu gælder det om at holde ved, og bygge på. Stillingen kigger vi stadig ikke på. Vi ligger ikke hvor vi ønsker, men det er egentlig også ligegyldigt på nuværende tidspunkt. Spillet og de interne aftaler kommer først. Når først det begynder at sidde der, så kommer resultaterne også, og når resultaterne kommer, så vil det også vise sig i stillingen. Ingen grund til panik eller nervøsitet.

Kristian Jensen måtte forlade kampen i Rungsted kort før tid, efter et uheldigt sammenstød med banden. Lad os håbe at det kun var for at deltage i det obligatoriske lægetjek, og at han dermed er klar igen fredag. For på spillersiden er der også faldet lidt ro over tingene på det sidste, og det kan vi i den grad godt bruge til noget. Vi behøver ikke flere skader eller karantæner, og så er det bare at håbe at et par af de skadet spillere snart er klar igen. Tirsdag i sidste uge lød meldingen på 2-4 uger. Så med lidt held, så nærmer det sig.

Blue Fox har nu mødt topholdet fra Rungsted tre gange på kort tid, men sejrene til Blue Fox i de sidste to kampe har betydet at Metal Ligaen nu har fået et nyt tophold, nemlig Aalborg, og dermed skal Blue Fox altså igen op mod topholdet. Efter tre nederlag i træk, og faktisk fire kampe i træk uden sejr i ordinær tid, har Aalborg brugt deres to seneste kampe på igen at få skudt sig varme. Det er i den grad gået ud over Odense, som ikke har fået et ben til jorden. Først vandt Aalborg med knusende 7-0 i Odense, og tirsdag blev det så 4-0 hjemme i Aalborg. Nu er Odense også af en helt anden kaliber end Aalborg i denne sæson, men 11-0 over to kampe kan der ikke sættes spørgsmålstegn ved. Det er stærkt.

Blue Fox jagter den fjerde sejr i træk, og top fire i stillingen, mens Aalborg jagter igen at levere et resultat mod et af de stærkere hold i ligaen, hvilket de egentlig ikke har gjort siden d. 24. oktober, altså over en måned siden, hvor de netop vandt i Herning. Sejren lød på 2-0.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.

Læs kampprogrammet HER.


Highlights Blue Fox - Aalborg Pirates Herning tog tre alle tre point med hjem til Heden