For 14 dage siden lancerede de danske ishockeyklubber i Metal Ligaen et nyt banebrydende sæsonkort koncept – sæsonkort på abonnement – og succesen har været enorm.

Unlimited Hockey har set dagens lys i den bedste danske ishockeyrække. Her får du for herningensernes vedkommende adgang til alle Blue Fox’ hjemmekampe på Kvik Hockey Arena, Metal Liga udekampe i grundspillet samt Danmarks landskampe på dansk is i sæsonen 2020-21. Ganske enkelt et stort ubegrænset ishockey-overflødighedshorn, hvor der venter massevis af fede timer på lægterne til en fast månedlig pris på kun 99 kroner, uanset om man vil have sidde- eller ståplads.

Og konceptet er blevet modtaget med kyshånd fra de midtjyske ishockeyelskere og flere til. Herning Blue Fox’ direktør Torben Skovsgaard kan med 14 dages intens markedsføring gøre status på den landsdækkende kampagne, og resultatet lover godt for den kommende sæson.

”Vi vidste godt at der lå et stort potentiale i det nye abonnementsprodukt, men allerede nu ligger vi 50% over antallet af solgte sæsonkort ift. sidste sæson. Det kommer til at betyde mange flere mennesker på lægterne og endnu mere fest og farver når vi spiller hjemme. Rigtigt mange har set mulighederne i produktet, og det her kan ganske enkelt blive startskuddet til en endnu større opblomstring for ishockeyen i Danmark”, fortæller Torben Skovsgaard.

Kampagnen er dog langt fra slut. Blue Fox’ marketingschef Cliff Skov Olesen der har siddet med i styregruppen sammen med Metal Ligaens kommercielle chef Thomas Bjuring sidder klar med næste fase, hvor Unlimited Hockey udvides til Unlimited Power. Produktet er fortsat det samme, men blot en understregning af alt det fede og actionprægede som ishockeyen byder på – en sport fuld af power.

”Vi forventer at abonnementssalget bliver en løbende proces fra nu og hen over sæsonen. Sporten sælger sig jo også allerbedst til de kampe, hvor man vinder en fantastisk og actionpacked tæt sejr, tribunerne gynger og stemningen er tårnhøj. Her tror jeg, at man kan finde mange nye ishockeytilskuere, og her er produktet jo fantastisk og helt ligetil for alle. Men for nu fortsætter vi med den næste kampagne Unlimited Power, hvor man fortsat har masser at spare. Prisen på de 99 kroner pr. måned er fast, men i juni måned sparer man 349,- kroner på oprettelsen, så der er fortsat masser af god grund til, at fortælle venner og familie at det er nu man skal slå til”, lyder det slutteligt fra Cliff Skov Olesen, der håber at de mange trofaste fans også vil være stærkt medvirkende til at sælge abonnementskonceptet videre i deres kredse til glæde for ishockeyen i Herning.


Vedrørende Gentofte Stars Bomstærk back vender tilbage til rødderne