Fredag er der stormøde i Metal Ligaen når Blue Fox drager sydpå for at krydse klinger med SønderjyskE. Face off er kl. 19.30.

Efter to nederlag lykkedes det igen Blue Fox at tage en sejr. Hjemme i Herning blev Rødovre besejret 3-2. Blue Fox var klart det bedste hold, og burde have lukket kampen tidligt. Men der mangler i den grad noget på skarpheden. Heldigvis blev hovedet holdt koldt da det pludselig brændte på til sidst, og sejren kan der ikke pilles ved.

Der er stadig ting der skal forbedres. Skarpheden foran mål skal blive bedre. Tre mål på 49 skud er ikke nok, og så skal der også strammes op når det kommer til spillet med puck i egen zone. Der bliver der simpelthen sløset for meget, og det er der bare ikke plads til. Men vi tager en kamp af gangen, og nu gælder det altså 60 minutter mod SønderjyskE. Sidste møde med ”de lyseblå” blev også afviklet i Vojens, og her leverede Blue Fox 60 minutters rigtig god udebane-hockey, som resulterede i en sejr på 2-0.

Men SønderjyskE er i den grad også ude og søge efter stabilitet. De vandt hjemme over Esbjerg, og få dage efter var de knusende overbevisende da de vandt 8-1 i Rødovre. Herefter er det så blevet til tre nederlag i træk. Først i Herlev. Derefter i Esbjerg, og senest fik de stryg i Frederikshavn som vandt med 6-1. Det skete efter at de nærmest faldt sammen i tredje periode som blev tabt med 4-0.

De to holds topniveau er højt, men samtidig er deres bundniveau alt for lavt. Begge mandskaber søger i den grad stabilitet og rytme i både spil og resultater. Så der er meget mere på spil fredag aften end bare tre point.