Blue Fox får heldigvis muligheden for hurtigt at slå tilbage, når de allerede søndag tager på endnu en tur til Frederikshavn. Pucken smides kl. 15.00.

Fredag holdte Blue Fox defensiven i den grad Black Friday, og det var Aalborg ikke sene til at straffe. Det er længe siden vi sidst har set en kamp med så mange fejl og forkerte beslutninger i egen zone. Det at få pucken ud over egen blue line, virkede til tider som en større opgave, end at få den ind forbi George Sørensen. Kort sagt, det var ikke godt, og det blev helt som forventet også straffet af Aalborg. De spillede sig reelt set ikke igennem og frem til et af deres fem mål selv. De kom alle efter fejlpasninger som satte gæsterne i nogle yderst gunstige situationer. Vil man have point så skal der spilles på et langt højere niveau, uanset hvem man møder.

Positivt er det så at vi ved at det var langt under niveau, og når man spiller sådan en kamp, så lærer man af den, og kan finde løsninger. Samtidig var det også positivt at man kom frem til rigeligt med chancer i den modsatte ende. Blue Fox kunne godt have scoret flere mål. Det er rigtig ofte kæden med Dupont, Bau og Jensen der skaber tingene for os, og vi har brug for at flere byder ind. Det må snart være tid til at Pontus Netterberg stempler ind, men også en spillere som Morten Poulsen og Kristian Jensen bør levere flere point.

Nu gælder det så Frederikshavn, som kommer ind til kampen med en fin sejr på 3-2 ude over Herlev efter overtid. Det var en sejr på en svær udebane, mod et formstærkt hjemmehold. Samtidig er Frederikshavn, ligesom Blue Fox også ramt en del på bredden. Fredag stillede de op uden backen Christian Mieritz, samt de to offensive profiler Justin Shugg og Aleksandr Bumagin. Specielt de sidste to er et stort tab for dem, så nu ligger der et ekstra pres på spillere som Jesper Jensen, Joachim Blichfeld og Nikolaj Krag Christensen.

Blue Fox var en tur i Frederikshavn d. 20. november, og her blev det til en sejr på 3-2. Det var Frederikshavns første kamp i lang tid, efter at Nordjylland havde været lukket ned, så vi må forvente et hold i betydelig bedre form denne gang. Rygterne fredag gik på at både Mads Christensen og Cam Brace havde været i spil til kampen mod Aalborg. Deres comeback nærmer sig heldigvis. Mon det bliver søndag?

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle


Frederikshavn toppede igen - 3-2 over Herning Aalborg fik sendt Herning ned på jorden igen