Søndag udspiller der sig et yderst interessant opgør på Kvik Hockey Arena, når Blue Fox tager imod Rødovre Mighty Bulls. Pucken smides kl. 15.00.

Blue Fox leverede en flot indsats fredag, da de tog til Esbjerg og sikrede sig alle tre point. I første periode var man for det meste under pres, men i de efterfølgende 40 minutter var Blue Fox rigtig godt med, og specielt i anden periode var holdet dominerende. Vi scorede fire rigtig flotte mål, og i fraværet af topscorer Mathias Bau trådte andre i karakter. Blandt andet dukkede Mark MacMillan op med to kasser. Der blev stadig lavet lidt for mange fejl i egen zone, men samlet set spillede Blue Fox en god kamp.

De tre point sender os et lille skridt tættere på at sikre fjerdepladsen. Vi er nu 7,5 point foran SønderjyskE, som selv vandt i Frederikshavn. De har dog to kampe i hånden, men da vi er bedre end dem indbyrdes, skal de altså ud og hente flere point. Afstanden ned til Frederikshavn er nu på 10 point, og de har også to kampe i hånden. Sidste kamp for Blue Fox i grundspillet er en hjemmekamp mod netop Frederikshavn. Indbyrdes er Frederikshavn bedst, men det kan ændres ved sejr til Blue Fox i sidste kamp.

Søndag gælder det så Rødovre, og tre nye vigtige point. I samme runde mødes SønderjyskE og Frederikshavn igen, så tre point til Blue Fox vil sende os meget tæt på fjerdepladsen. Blue Fox har vundet fire af de første fem indbyrdes kampe, men lige med undtagelse af sejren på 4-1 i første kamp, har det været tætte kampe. Sejrene har således lydt på 3-2, 3-1 og 4-3. Rødovre vandt 6-4 i hjemme i Rødovre. Blue Fox må påtage sig favoritværdigheden, og det er uanset om man kigger på tabellen, det indbyrdes regnskab eller den nuværende formkurve. Men tror man det bliver nemt, så kan man godt tro om igen. For Rødovre går ind til kampen med absolut alt at spille for.

Deres form har over det sidste lange stykke tid har ikke været god, og da Odense samtidig har fået tur i den, så er der pludselig opstået overraskende spænding i bunden. Afstanden mellem de to hold er nu nede på kun tre point, dog har Rødovre en kamp hånden. Bare lige for at ligge lidt ekstra på spændingen i den duel, så mødes de to hold i Odense, på søndag i næste uge.

Men Rødovre kæmper med deres form, og det skal de gerne have ændret meget hurtigt. De vandt godt nok en flot sejr i slutningen af januar på 3-1 hjemme over Esbjerg. Men ellers har det været småt med point. Grundet en stribe corona-aflysning skal vi helt tilbage til 22. december for at finde seneste sejr udover den mod Esbjerg. Nederlagene har været spredt udover flere hold, men resultaterne har været en smule mere bekymrende. De værste er endt med nederlag på 8-2, 5-1, 6-1, 5-0, 9-2 og 4-1. De helt tætte kampe har der ikke været mange af, målt ud fra resultatet ih hvert fald.

Men et Rødovre hold med kniven for struben, som man vel godt kan sige at de har, da et misset play off vil være en streg i regningen, er et farligt Rødovre hold. Tror man der venter Blue Fox en let kamp kan man godt tro om igen. Rødovre har faktisk et ganske fint hold, og så har de bare vist gang på gang at de har den helt rigtige indstilling når det gælder. De ligger sig aldrig, og ikke mange hold kan arbejde et resultat i hus som Rødovre.

Husk at kampen kan livestreames igennem metalligaen.dk, og husk KUN at bruge de officielle links fra metalligaen.dk

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle


STREAM: Herning Blue Fox-Rødovre Mighty Bulls Helstøbt Herning-indsats og tre point i Esbjerg