Ingen dårlige undskyldninger om modstandernes ”lorte mål” eller tvivlsomme dommerkendelser fra Daniel K. Nielsen efter kampen mandag aften direkte på TV2.

Her viser han total sportsmanship og indsigt i  holdets egen præstation, da han sagde at Blue Fox slet ikke viste rette indstilling til en slutspilskamp samt at Rungsted vandt fortjent.

Dermed er presset flyttet tilbage på skuldrene af byens rødder, der har hjemmebanefordel onsdag aften. Forhåbentligt med noget a la samme opbakning som i fredags, hvor tribunerne eksploderede flere gange og løftede holdet i de svære perioder af kampen.

Ingen forventede at dette blev en let serie at spille, og der er slet ingen tvivl om at holdet ikke kan og vil levere samme jævne indsats 2 kampe i træk.

Til den positive side er, at Blue Fox har set hvordan Rungsted skal besejres, så kan de få styr på defensiven samt vist den vilje de så flot har vist ved flere lejligheder, så kan de forhåbentligt komme tilbage på sporet i denne bedst af 7 serie.

Fokus skal være på egne evner og eget spil, da det altid har været indstillingen der har givet succes i denne sæson.

Det er trods alt et faktum at man kun kan arbejde med ens eget spil, og derfor skal spillere og trænere lade modstanderne om at bruge deres energi på udefrakommende faktorer, som det er set flere gange i de 2 første kampe.

Blue Fox skal bruge sin egen energi på dem selv og så kan de give frustrationerne afløb andre steder end i boksen eller på isen.

Kampstart på Kvik Hockey Arena kl. 19.00, og der er stadigt billetter at få til kampen, og disse kan købes her.


BILLETTERNE TIL ISHOCKEYFESTERNE MOD FINLAND TIL SALG Rungsted overfaldt Herning og vandt sikkert