Herning Blue Fox har for resten af indeværende sæson skrevet kontrakt med den 17-årige talentfulde back, Kasper Simonsen som har hele sin ishockeyopvækst med i bagagen fra Herning Ishockey Klub.

Den herningensiske blåræv har allerede optrådt et par gange i den blå trøje, og har også vist at han er klar til at tage springet op til ligahockey. Kasper har trods sin unge alder allerede en fantastisk størrelse, som vil kunne bidrage til den fysiske linje Blue Fox har lagt i år, et stort plus for den 17-årige back der med sine 186 cm og 94 kg både har højde og drøjde at byde ind med i defensiven.

”Kasper Simonsen er et stort talent, og har været inde omkring holdet tidligere på sæsonen, hvor han spillede nogle træningskampe for os, men også fik debut hos Blue Fox, da vi mødte SønderjyskE d. 7. oktober. Jeg forventer, at Kasper kommer til at arbejde hårdt for at tilspille sig en plads på holdet, og derved også tager det næste skridt i hans udvikling”, fortæller Blue Fox’ sportschef, Daniel Nyegaard.

Hovedpersonen selv er som sagt endnu en talentfuld spiller fra den midtjyske ishockeyskole i Herning Ishockey Klub, der gennem mange år har udviklet spillere til hele verden. Kasper Simonsen er stolt og ydmyg over, at have fået muligheden hos Blue Fox, som helt naturligt er ledestjernen for alle håbefulde talenter gennem mange års hårdt og slidsomt arbejde for at nå til eliten.

”Jeg er rigtig glad for at skrive kontrakt med Blue Fox, da jeg er født i området og altid har spillet i Herning Ishockey Klub. Derfor er det også noget, som jeg har kæmpet for og drømt om siden jeg var helt lille. Jeg vil arbejde hårdt for at tage det næste skridt i min udvikling hos Herning Blue Fox”, udtaler Kasper Simonsen.

Endnu et talent fra Herning Ishockey Klub til Blue Fox

Hver gang en spiller tager springet fra Herning Ishockey Klub op til Herning Blue Fox, så er det samtidig en manifestering af det fantastiske arbejde der bliver gjort af hele organisationen bag Herning Ishockey Klub. Lige fra familiehockey om søndagen til talentligaerne for alle dem der er lige på nippet til at tage springet. Derfor er kontrakten med et lokalt talent også en kæmpe cadeau til både Herning Ishockey Klubs arbejde, men også samarbejdet mellem moderklubben og eliten.

”I Herning Ishockey Klub er vi stolte over, at Kasper nu har grebet chancen hos Blue Fox, og at hans indsats har båret frugt. Kasper er et super eksempel på, at man med dedikation og hårdt arbejde kan komme langt, når man har den rigtige indstilling. Kasper har taget nogle store skridt i sin udvikling, og især i de seneste par år har læringskurven været stejl. Vi glæder os til at følge og stadig støtte ham i at tage det næste skridt i hans karriere”, lyder det fra cheftræner for U20 holdet i Herning Ishockey Klub, Emil Møller.

Kasper Simonsen arbejder ved siden af ishockeyen hos Herning Trailer- og Bådcenter i Sunds, som er ejet af forældrene Anette og Lars, hvor han både hjælper med at sælge både, men også tager del i det fysiske arbejde i butikken. Herning Trailer- og Bådcenter vil desuden også være sponsor på trøjen, og Kasper Simonsen vil fremadrettet spille med nummer 24 for Blue Fox.


Metalligaen ruller igen HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Rungsted-Herning