En flot start på sæsonen af Blue Fox, hvor det har givet 2 sejre ud af 2 mulige, samt 6 mål scoret af 6 forskellige spillere, må give en god fornemmelse i maven hos de fleste Blue Fox fans.

Fredag venter derfor første kamp af 3 i streg mod vendelboerne fra Frederikshavn, og Blue Fox skal forsøge at fortsætte den gode udvikling fra de første kampe.

Nordjyderne har dog selvtilliden i orden, da de har vundet deres første 2 træningskampe, begge mod Aalborg.

Frederikshavnerne har desuden et af ligaens stærkeste forsvar, med hele 9 backs med sammenlagt mange kampe på højt plan på bagen.

Fokus er dog kun på eget spil i Blue Fox lejren:

- Da vores træningslejr til Norge desværre blev aflyst, glæder vi os over at det er lykkedes at få en ekstra kamp mod Frederikshavn. Vi er inde i en hård periode af opstarten – Mentalt med nye spilsystemer og generelt mange nye input samt en del konditionel træning, fortæller Sportschef Martin Struzinski.

- Når vi har overstået den fysisk tunge træning og når formen samt Pekkas spilfilosofi har sat sig hos alle spillerne, skal vi gerne kunne se en udvikling og en fremgang i spillet på banen.

- Vi ser frem til endnu en træningskamp hvor vi blot har Morten Poulsen ude ifm. forberedelserne til OL-kval spillet i Norge sidst på måneden.

- Vores special teams og puckomgang skal forberedes til dagens kamp, hvor vi samtidigt skal fortsætte den gode indstilling og den positive attitude hos spillerne, slutter Martin.

Dermed er det næsten fuldt hold, og Blue Fox starter med unge Thor Baden på mål fredag, hvor pucken smides klokken 19.00 i det nordjyske.


STREAM: Frederikshavn-Herning LANDSKAMPE: VIND STJERNERNES GREJ, hvis du er i arenaen til OL-kvalholdets testkampe