Fredag aften kom sæsonens første sejr, og den skal Blue Fox forsøge at bygge videre på, når Frederikshavn tirsdag kommer på besøg på Kvik Hockey Arena.

På isen var det ikke en lige kamp, men på måltavlen var det. Blue Fox tog sæsonens første sejr fredag aften da de var på besøg i Odense. Sejren lød på 2-1. Den kom efter en kamp hvor Blue Fox havde været det bedste hold, men hvor skarpheden manglede. 28-12 lød skudstatistikken på, hvilket indikere meget godt hvilken kamp det var. Det var Markus Jensen der udlignede i anden periode, inden Thomas Andersen scorede det afgørende mål godt halvvejs i tredje periode. En vigtig sejr, ingen tvivl om det. Det er vigtigt at komme på tavlen.

Blue Fox er et bedre hold end Odense, og mange havde forventet end sejr. På dette tidlige tidspunkt på sæsonen er det dog ikke til at sige hvordan kampene vil udspille sig, og at det blev så tæt overraskede måske nogen. Men det vigtigste var sejren. Efter to kamp med 12 mål i mod, var det også vigtigt for holdet at få en kamp hvor man havde meget spil, og stod solidt i de bagerste rækker. 12 skud i mod på 60 minutter er mere end godkendt. At man så kun scorer to den anden vej er nok ikke helt godt nok, men lukker man kun en ind, så er det altså nok. Det tager tid at få alle mand spillet sammen, og komme op i det gear som vi ved vi har.

Tirsdag skal vi dog være klar igen, og også klar fra start, når Frederikshavn kommer på besøg. De har fået fire point efter tre kampe, altså et point mere end Blue Fox. De startede med at banke Rødovre med 6-1, for bare fem dage efter, at tabe til samme modstander med 6-3. Denne gang på udebane. Senest de var i kamp var i fredags, hvor de tabte 4-3 efter straffeslag ude mod Aalborg. De to første perioder forgik mest på Aalborgs præmisser, men i tredje periode hævede Frederikshavn sig, og viste rigtig godt ishockey. De spillede med masser af fart og et højt pres, som gav Aalborg store problemer. Kommer de til Herning med det spil, så skal Blue Fox virkelig være klar fra start.

En af klubbens nye spillere er Justin Shugg. En mere rutineret angriber, som virkelig viste kvalitet i kampen mod Aalborg. Men ellers må man sige at deres andenkæde med Jesper Jensen, Alexander Bumagin og Radim Piroutek fungere rigtig godt.

Fjerde runde i Metal Ligaen, og en vigtig kamp i jagten på final4.

Pucken smides kl. 19.00 på Kvik Hockey Arena.