Det har på ingen måde været en drømmestart på sæsonen, da det stadigt ikke er blevet til sejr for Blue Fox. Og selvom spillet i perioder har været til mere, er holdene så gode denne sæson, at selv små forkerte beslutninger bliver straffet prompte.

Nu venter så en svær opgave mod Odense Bulldogs, og cheftræneren er klar over, at forventningerne er til mere end det nuværende hos alle Blue Fox fans:

“Vi har ikke fået den bedste resultatmæssige start efter de 2 første kampe, men er meget motiveret for at arbejde en sejr hjem foran vores egne fans”, siger Pekka Tirkkonen.

Derfor arbejdes hårdt hver dag på at forbedre de små kampafgørende ting, som hidtil ikke har været holdets stærkeste side.

”Vi har snakket meget om vores intensitet i spillet og ikke mindst vores start som vi skal være bedre forberedt til. Dette så vi ikke kun er de bedste i de sidste 10 min af kampene, men i samtlige 60 minutter kampene varer”, slutter Pekka af.

Pt. er det kun Christopher Clapperton som er ude af truppen, hvilket betyder at Blue Fox har fået Kristian Jensen tilbage på holdkortet.

Kampstart er torsdag klokken 18.00 på Kvik Hockey Arena – Billetter kan købes her.

Se kampprogrammet herunder:


Highlights Blue Fox - Odense Bulldogs Blue Fox søger frivillige hænder til vores kampe