I aften venter der alle en hockey lækkerbisken på Kvik Hockey Arena. Topholdet Aalborg Pirates kommer forbi, og både billetsalg og forventningerne emmer af det kæmpe hockeybrag der venter os alle sammen.

Aldrig er opgøret mellem disse 2 mandskaber kedeligt. Der er garanti for fart, spænding og masser af action, og for dem der oplevede den festlige kulisse der udspillede sig på en helt almindelig tirsdag aften i Herning sidst der var hockey, kan godt glæde sig til en ekstra stor oplevelse i aften.

 

Opgøret i sig selv bliver et Aalborg mandskab som i den grad endnu en gang har vist tænder fra start af sæsonen, men Blårævene der i aften har revanchen til gode fra det første indbyrdes opgør, har langsomt ædt sig ind på top 4 og ikke mindst topholdet Aalborg. Det er også nødvendigt hvis midtjyderne skal gøre sig forhåbninger om en plads til årets Metal Final4 pokalturnering, hvor kun de 4 bedste hold efter 16 spillede runder kvalificerer sig. Aftenens kamp er nummer 12, vi behøver vist ikke understrege yderligere hvor vigtig kampen er, så i Herning lejren håber man på fortsat at kunne være ubesejret på hjemmebanen i 7400 Hockeytown.

 

Betydningen af opgøret, og de mange fantastiske ishockeyaftener som sæsonen hidtil har budt på, har i den grad også lagt sit tryk på billetsalget, hvor man i aften uden tvivl kommer meget tæt på , at de røde lamper blinker. Så hop ind på bluefox.dk og få en plads til dig også på lægterne, for den her kamp og ikke mindst den her hockeyfest, den vil du ikke gå glip af…

 

IT’S HOCKEYTIME!

 


Blue Fox og Almquist stopper samarbejdet