Efter den tætte kamp onsdag, hvor Blue Fox ikke var effektive nok når de havde mulighederne, er favoritrollen flyttet over på Rungsteds side.

Men i og med der kun er spillet 3 kampe, har Blue Fox stadigt chancen for at hente hjemmebanefordelen tilbage, det kræver dog at de får fundet en vej gennem et kompakt spillende Rungsted-forsvar, og ikke mindst ramt den rigtige side af stolperne!

Byens rødder har i hvert fald vist, at viljen stadigt er på holdet, da de leverede en solid og viljefast indsats, kun 2 dage efter den kollektive offday i mandags.

"Vi er skuffet og ærgerligt over kampens resultat onsdag, men står samtidigt med en følelse af at vi skaber nok chancer til at vinde kampen”, siger sportschef Martin Struzinski til redaktionen torsdag eftermiddag.

”Det er en nødvendighed for os at score flere mål, så vi skal være mere effektive og kyniske på vores afslutninger.

Det er små marginaler som afgør slutspilskampe så vi kommer ud til kampen i morgen som et hold der vil stå sammen for at få vendt marginalerne til vores fordel", slutter Martin.

Der vil sandsynligvis være fuldt hus i hallen fredag aften, så det bliver spændende at se om Rungsteds spillere kan stå mod presset fra flere tusinde forventningsfulde Nordsjællændere.

Kamp 4 spilles fredag klokken 19.00 i Hørsholm skøjtehal og kampen kan ses på TV2play fra kl. 18.55.


Bergholt matchvinder i overtiden for Rungsted Effektive Rungsted slog til i Herning