Fredag aften venter der en fantastisk ishockeykamp for de midtjyske hockeygæster, når Esbjerg Energy lægger vejen forbi Kvik Hockey Arena i den første af 6 klassiske rivalopgør mellem de 2 mandskaber.

Blårævene står overfor den kommende kamp med en overtidssejr i bagagen. Det har på mange måder været en rutschebanetur gennem de sidste mange kampe for Blue Fox, og som udgangspunkt var kampen sidst mod Frederikshavn også alt andet end en kamp lige efter bogen.

Men der undergik alligevel det hårdtprøvede Herning hold en forvandling i 3. periode, hvor man formåede at finde både desperation og 2 ekstra gear frem. Og netop det faktum at holdet beviste overfor sig selv, at man kan vende et truende nederlag til succes og en overtidssejr, det giver en moral der meget gerne må følge med ind i opgøret mod Esbjerg.

Modstanderen fra Esbjerg har haft en forrygende start på sæsonen, men måtte senest på udebane strække våben overfor topholdet Odense Bulldogs selvom man flere gange undervejs førte i det opgør. Det er derfor et Esbjerg mandskab der kommer med masser af selvtillid til Kvik Hockey Arena, hvor det til nu er blevet til 3 point ud af 6 mulige for hjemmeholdet Herning Blue Fox.

Det bliver uden tvivl et sindssygt spændende opgør, hvor blårævene vil kæmpe indædt for at ramme det niveau som man vil og kan spille. Som det ser ud lige nu, vil der komme rigtigt god opbakning fra lægterne, hvor der allerede er blevet udvidet med flere siddepladser, så vi kan få fyldt arenaen til sæsonens første ”Herning-Esbjerg El Classico”. Husk det er i modgang at opbakningen er allervigtigst, så giv den alt hvad I kan hele vejen fra Jeres blå-gule hjerter, så vi SAMMEN med jer kan komme tilbage på sporet igen.

Dørene åbner kl. 18.00 og faceoff til kampen er kl. 19.30, kom i god tid så Du er klar på lægterne fra start.


Intensitet og sæsonens første hjemmesejr i Herning GOALSHOW: Se målene fra Frederikshavn-Herning