Det bliver næsten ikke bedre - En fredagskamp mellem Blue Fox og rivalerne fra Sønderjyske! Seneste kamp har givet sejre til begge hold, så mon ikke der venter 2 tændte mandskaber i et tæt og intens opgør på Kvik Hockey Arena.

Blue Fox har endda hentet 2 sejre senest, og har derudover haft en lille uge til at forberede fredagens kamp.

”Vi har med stor disciplin og arbejdsindsats formået at få fuldt udbytte de seneste 2 kampe” fortæller holdets kaptajn Daniel Nielsen.

”Fortsætter vi med lignende moral mod Sønderjyske og med at eksekvere med større kvalitet på de målchancer vi tilspiller os, så tror vi også på at vi kan vinde alle kampe.

Vi arbejder ud fra en stærk defensiv og vi giver ikke mange skud og målchancer væk til modstanderne. Derfor kræver det at vi leverer en koncentreret indsats og igen kommer godt fra start fredag”, slutter Daniel Nielsen.

Desværre er Chris Clapperton ude for resten af sæsonen med en knæskade, før han overhovedet kom rigtigt i gang.

Derfor er klubben i gang med at sondere markedet, og forhåbentligt dukker den ønskede spiller op indenfor nær fremtid. Med de nuværende 5 (aktive) udenlandske spillere ud af 8 mulige, er der i hvert fald rigeligt råderum på den konto.

Jarkko Malinen er tilbage efter han har stået over de sidste 2 kampe, og vi håber at opbakningen vil være stor på lægterne.

Kampstart er fredag klokken 19.00 på Kvik Hockey Arena – Billetter kan købes her.

Læs kampprogrammet herunder:


Vær med i Veteran Match: Metal Ligaen hjælper veteraner videre i livet  Herning sejrede mod svagt spillende Frederikshavner-mandskab