Det spørgsmål er vi blevet stillet en del gange efterhånden, og JA kan vi med glæde sige, vi har også muligheden for at kunne tilbyde vores yngste fans fri entré til den kommende semifinaleserie mod SønderjyskE.

Herning Blue Fox er vel den eneste klub der gennem en del sæsoner efterhånden, har tilbudt børn helt op til og med 15 år muligheden for at følge deres idoler på Kvik Hockey Arena helt gratis gennem hele grundspillet. Hvad ville Danmarks sejeste maskot Victor også være uden alle sine legekammerater, og det er jo trods alt på vores yngste fans, at fremtiden skal bygges!

Helt ekstraordinært, som man også gjorde det hos Blue Fox sidste sæson, har man ligeledes valgt at forlænge muligheden, så også kvart- og semifinaleserien giver fri entré for børn til sektion 18 ståplads sektionen.

Men underforstået betyder det så naturligvis også, at skulle Blårævene være så heldige at kvalificere sig til finaleserien, så kan vi af gode grunde ikke fortsætte med at tilbyde fri entré, og det vil derfor være nødvendigt, at købe billet til de få sidste afgørende kampe uanset alder.

Fortsat rigtigt godt slutspil.


Slutspilssagaen fortsætter – første semifinale starter i aften I aften kender vi datoerne for semifinalen