Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Tirsdag skal Blue Fox på en af de mere vanskelige opgaver, når holdet tager en tur til Aalborg. Face off er kl. 19.00.

”Alt at vinde, og intet at tabe”, det er vel lidt den indstilling vi kan gå ind til kampen mod Aalborg med. Vi oplever for tiden den nok største modgang i vores historie, så en sejr i Aalborg, mod et yderst velspillende tophold, er nok ikke lige det der ligger til højrebenet.

Kampen starter dog fra 0-0, og vi har set at når vi spiller som vi kan, og bør, så kan vi sagtens være med. Seneste opgør mod Aalborg endte også med en sejr til Blue Fox. Her blev det 3-2 efter straffeslag hjemme i Herning. Så vi kan godt. Men der er ikke plads til de fejl, som vi senest så mod Herlev. Skulle det ende med nederlag, så er det ikke sådan en kamp her som bør bidrage yderligere til krisen, eller kritikken. For Aalborg på udebane er en yderst svær opgave, og her vil mange hold i denne sæson opleve at forlade banen uden point. Senest var det altså Frederikshavn som måtte rejse hjem uden noget. Men selvfølgelig går vi ind til opgaven med tro på tingene, og med ambition om en sejr. Samtidig vil det være en stærk præstation af Blue Fox, hvis holdet tager til Aalborg og hiver sejren, hvilket uden tvivl er ekstra motivation.

Aalborg topper Metal Ligaen med 28 point, hvilket er tre point mere end Frederikshavn, som tilmed har spillet en kamp mere. Aalborg har samlet en yderst stærk trup i denne sæson, hvilket deres placering jo også vidner om. Det er specielt deres danskerstamme der er imponerende. Julian Jakobsen, Thomas Spelling, Georg Sørensen, Martin Højbjerg, Mikkel Højbjerg, og Felix Scheel er bare nogle af de store navne. Sidstnævnte er dog ude med en brækket hånd for tiden. De er så sat sammen med flere udenlandske profiler, som har fungeret sammen fra start.

Sidst de var i kamp, endte det dog med et nederlag. På udebane mod Rungsted tabte man med 3-1.

Husk at Blue Fox spiller sæsonens nok vigtigste kamp på fredag, når Odense gæster Kvik Hockey Arena. Det gælder dog ikke kun tre point den aften. Det gælder også om at få knækket cancer. Hele aftenen står kræftens tegn, og her vil Blue Fox, Blue Fox Support og Herning Ishockey Klub forsøge at samle så mange penge ind som muligt til dette gode formål. Det sker igennem flere forskellige tiltag og konkurrencer. I får muligheden for at støtte, og samtidig selv vinde nogle rigtig fede præmier. Så følg med på vores facebook side igennem hele ugen, og selvfølgelig på fredag, på Kvik Hockey Arena.

Men først gælder det altså tirsdag aften, og en udekamp mod Aalborg.

Byen rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.


Blue Fox tabte til førerholdet Herning Blue Fox, Blue Fox Support og Herning IK vil Knække Cancer