Blue Fox har hidtil holdt det pæne snit på 2 point per kamp spillet, hvilket pt. rækker til en plads i den sjove ende af tabellen. Dermed er det stadigt realistisk, at de lokale helte kan kæmpe med om Final4 billetterne, som findes efter 16 kampe i ligaen.

Der har dog i visse kampe været udfald, som senest kostede 2 mål på kort tid i kampen mod Rungsted mandag aften. Derfor har holdet og trænerteamet haft en del at snakke om og arbejde med inden fredagens kamp i det fynske hundehus.

”Vi har efter mandagens kamp mod Rungsted trænet ekstra hårdt og set en del video for at minimere vores fejl yderligere. Vi ved at Odense vil komme hårdt ud en fredag aften på hjemmebane, og med 3 sejre i deres 3 seneste kampe, så det handler om for os at være klar fra start og koncentreret i alle 60 min”, siger cheftræner Pekka Tirkkonen.

”Vi har på det seneste ikke leveret en hel god kamp og derfor er fokus også på at holde intensiteten og fokus i samtlige skift og samtidigt være effektive foran Odenses mål”, lyder det afslutningsvis fra Pekka.

Efter torsdagens træning er der ingen ændringer i forhold til sidste kamp, og derfor mangles fortsat kun Thor Baden.

Husk at kampen kan ses fra kl. 20.10 på TV2Play, hvis ikke du tager turen til Odense.


Sidste minuts-drama på Fyn: Herning tog af sted med alle tre point Månedens Logi Trans spiller september