Herning Blue Fox og Esbjerg Energy står overfor hinanden i en længe ventet ishockeykamp, der lover spænding og intensitet i den danske Metal Liga. Det er et klassisk opgør mellem to af Danmarks mest succesrige og traditionsrige klubber, der begge kæmper om vigtige point i ligaen på isen.

De indbyrdes kampe mellem Herning og Esbjerg har altid været præget af høj intensitet, fysisk spil og ofte tætte afgørelser. Herning vil dog have fordelen af hjemmebanen, hvor man traditionelt har været meget svære at slå, men Esbjerg vil helt sikkert ikke gøre det let for Blårævene.

Med begge hold i jagten på placeringer i toppen af tabellen - og adgangsbilletten til Metal Final4 som uddeles efter de første 16 grundspilskampe, er der lagt op til en kamp, hvor hver fejl kan blive udnyttet, og hvor marginalerne kan afgøre kampen.

Udenfor isen vil Yellow Inferno også komme på besøg og give Blue Fox Support kamp til stregen på lægterne om overtaget på stemningstribunerne på Kvik Hockey Arena.

Så trænger din fredag aften til intensitet, fart og masser mål, så skal du besøge Kvik Hockey Arena, hvor kampstart er kl. 19.30. Men skal du have billet til kampen, så skal du skynde dig ind på billetshoppen på www.bluefox.dk og gider du ikke sidde i uvished om at kunne få en plads til Blue Fox kampene, så skal du købe et Unlimited Hockey abonnement, hvor du altid er sikret en plads, men også får en besparelse på din entré.


Herning fik genrejsning efter storsejr over Esbjerg Highlights Blue Fox - Odense Bulldogs