Blue Fox skal mandag aften hjemme i Herning forsøge at genvinde fodfæste efter landsholdspausen, da de i første kamp løb ind i et nederlag fredag aften i Esbjerg.

Der vil uden tvivl være fart på skøjterne og en sulten ræveflok, som skal vise at det er Blue Fox der bestemmer på Kvik Hockey Arena!

Opbakningen kommer ikke til at fejle noget, da der meldes tæt på udsolgt. Der er blot 24 siddepladser tilbage søndag formiddag - Sektion 18 er udsolgt.

Vil du være sikker på en plads til kampene, så skal du have et sæsonkort - og det er samtidig den billigste måde at få billet på. Køb Unlimited abonnement for 99 kroner månedligt her.

Det er et sultent og hårdt kæmpende mandskab der venter Blue Fox mandag aften, da de unge tyre fra Rødovre Mighty Bulls gæster hedens hovedstad:

”Vi møder et Rødovre hold, som både har vist tænder før og efter pausen”, fortæller Sales & Vice Sports Manager Daniel Nyegaard til redaktionen søndag.

”Blandt andet med en hjemmesejr over SønderjyskE, hvor Rødovre blandt andet fik straffet SønderjyskE's udvisninger med 3 mål i Powerplay”, så mon ikke Blue Fox har fokus på at holde sig ude af straffeboksen.

Holdet er lidt hårdt ramt pt., da der er lidt folk skadet. Herudover afsoner Lukas Lundvald sin sidste spilledags karantæne, så truppen er ikke med de store ændringer i forhold til kampen fredag aften i Esbjerg:

”Jeg forventer ikke, at skadessituationen er anderledes på mandag end den var i fredags. Men som vores fysioterapeut, Mads Jacobsen, siger til mig, så er der fremskridt med vores skadede spillere”, slutter Daniel.

Der er kampstart mandag klokken 19.00 på Kvik Hockey Arena - Billetter kan købes her.


Highlights Blue Fox - Rødovre Mighty Bulls HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Esbjerg-Herning