Herning Blue Fox møder på fredag Esbjerg Energy til vores svar på en ishockey "El Classico". Og interessen for at være med på lægterne til den kamp har været enorm. Faktisk så stor at man har set sig nødsaget til at åbne en af de normale VIP sektioner.

Her mandag morgen, og endnu med 5 dage før den omtalte kamp på fredag mod Esbjerg Energy blev de sidste 2 siddepladser solgt til kampen! Der er fortsat godt med ståpladser, men som vi har set det tidligere er siddepladserne særdeles eftertragtede.

Det har fået Herning Blue Fox til at åbne for yderligere en siddepladssektion, så man kan imødekomme den store efterspørgsel fra dem der gerne vil opleve kampen fra siddepladserne. Udover de nu 96 ekstra siddepladser vil der naturligvis også blive frigivet ekstra sæder torsdag aften - 24 timer før kampen - fra de Unlimited abonnenter der ikke henter deres pladser/reservationer.

Men fra billetkontorets side opfordres der alligevel til ikke at sidde og vente på de pladser, da der fortsat kan nå at blive trukket en masse billetter fra abonnenterne, ligesom den sektion der netop er blevet åbnet for salg er en ellers normal del af VIP sektionen på langsiden, så det er altså med andre ord nogle rigtigt gode pladser.

Kampen på fredag den 22. september spilles kl. 19.30 og er som skrevet mod ærkerivalerne og 90'er mesterskabskombattanterne fra Esbjerg. Der er garanti for fart, spænding og masser af action, og med den nuværende interesse for billetter, så er det også med at komme god tid, så man er klar på lægterne fra første fløjt. Dørene åbner kl. 18.00.


GOALSHOW: Se målene fra Frederikshavn-Herning GOALSHOW: Se målene fra Aalborg-Herning