Efter en intensiv søgning, så er erstatningen for Simo-Pekka Riikola fundet i form af endnu en canadisk spiller, som Blue Fox allerede jagtede i sommers.

Den 29-årige canadiske back, Jonathan Racine, er således ankommet til Herning, og bliver tilføjet holdet i jagten på titlerne til Blue Fox. Da man hos blårævene fandt ud af, at der skulle findes en erstatning for Simo-Pekka Riikola, så var det oplagt at kigge blandt de tidligere emner. Derfor er det naturligvis med stolthed og glæde over, at det lykkedes at tilknytte Jonathan Racine på en kontrakt for resten af sæsonen.

Jonathan Racine har spillet godt 300 kampe i AHL ligesom han også nåede sin NHL debut for Florida Panthers. I de seneste sæsoner har Racine optrådt i den stærke finske Liiga, den østrigske ICEHL, Allsvenskan og senest i den norske liga.

"Det er ikke ofte, at vi kan tiltrække en spiller med sådan et CV til Danmark. Men denne gang var det heldigvis ikke et spørgsmål om løncheckens størrelse for Jonathan, men om omgivelserne, fællesskabet og muligheden for at vinde titler, som var vigtigst for ham. Herudover hjælper det naturligvis også, at Jonathan Racine og Kevin Tansey er rigtigt gode venner efter at have spillet sammen i HC Innsbruck for et par sæsoner siden ", fortæller Daniel Nyegaard fra Blue Fox

Jonathan "Razor" Racine beskrives som en hårdt spillende og kontant back med sine forcer i det defensive spil, men tiden i Europæisk ishockey har også udviklet hans færdigheder med pucken.

"Da jeg spillede i Nordamerika fandt jeg hurtigt ud af, at hvis jeg skulle have en chance for at spille i NHL, så skulle det være via mine defensive færdigheder, være en holdspiller og bruge min stærke fysik, men efter at jeg har spillet i Europa i nogle sæsoner, så har det også udviklet mit spil med pucken og mine offensive færdigheder", fortæller Jonathan Racine og fortsætter.

"Jeg glæder mig meget til at komme i gang i Herning. Min agent fortalte mig, at Herning er en speciel klub med gode faciliteter, sammenhold og en stærk vinderkultur, og efter at have set omgivelserne og mødt menneskerne i klubben, så er jeg fuldt ud overbevist om, at dette er det rigtige valg for min karriere, og for mig på et personligt plan."

"Jeg havde nogle gode snakke med Kevin Tansey omkring mit skifte til Herning, og han kunne blandt andet fortælle om de passionerede fans og den gode stemning under hjemmekampene i Kvik Hockey Arena, og efter at have set både Sektion 18 og Blue Fox Supports eget lokale i Arenaen, så glæder jeg mig enormt meget til at spille foran dem, og forhåbentlig bidrage positivt til deres oplevelse til kampene", slutter Jonathan Racine.

Jonathan Racine overtager trøje nummer 3 hos Blue Fox, og ser frem til sin Blue Fox debut når og såfremt kontrakten er endelig godkendt hos DIU.


Blue Fox tog bonuspointet i formidabel hockeykamp Skade koster endnu en Blue Fox spiller karrieren