Fredag aften er sidste mulighed for at få testet spilsystemerne og pudset formen helt af for Blue Fox, inden Metal Ligaen starter. Træningskampen er mod værterne fra Esbjerg Energy, og pucken smides første gang til face off klokken 19.00 i Granly Hockey Arena. Der er gratis entré.

Det midtjyske mandskab tager til Esbjerg med en stor sult efter en sejr. I løbet af testkampene er det blevet til to sejre over Frederikshavn White Hawks samt nederlag til henholdsvis Odense Bulldogs og SønderjyskE. Derfor må det være nogle veloplagte blå-gule ræve, der vil gøre sit for at få en solid afslutning på træningskampene og sikre et godt udgangspunkt til første grundspilskamp i Metal Ligaen. Holdet har dog været præget af flere skader, hvor der også til aftenens kamp må undværes flere profiler til træner Pekka Tirkkonens opstilling.

Værterne fra Vestjylland har derimod tabt fire af testkampene, men fik tilkæmpet sig en sejr tirsdag aften mod Odense Bulldogs på Fyn. Særligt kombinationen mellem forwardsene Søren Nielsen og Philip Schultz viste sig at være lovende forud for liga-starten. Tirsdag aften bidrog de hver med tre point, og cheftræner Jason Jaspers må være tilfreds med at de vigtige danskere tidligt får gang i point-produktionen.

De midt- og vestjyske klubber får derfor mulighed for at teste hinanden af i den sidste træningskamp i denne omgang. Derefter starter Metal Ligaen fredag d. 2. september, hvor Blue Fox lægger ud med premieren mod Bulldogs på Fyn, og Esbjerg Energy skal en tur til Sønderjylland, hvor SønderjyskE venter.


1-0: Kulda afgjorde i overtiden i Esbjerg og Hernings sidste testkamp SønderjyskE med tre på stribe i preseason