Fredag i næste uge går det løs med Metal Liga slutspillet 2024. Endnu er der nogle placeringer at spille om inden grundspillet rundes af tirsdag aften, og så er det PLAYOFF TIME

Og trods der er lidt placeringer, hjemmebanefordele og kvartfinalemodstandere at spille om, så er det sikkert, at fredag aften kommer Kvik Hockey Arena i sin allerbedste og mest stemningsfyldte form, til at danne ramme om Kvartfinale 1 mod enten Herlev Eagles eller Rungsted Seier Capital. 

Kampstart bliver kl. 19.00 til et brag af en slutspilsåbning med både tiltag på pregameshowet og med sikkerhed endnu flere fede tiltag i sektion 18, hvor Danmarks sejeste ishockeysupportere virkelig har vist en stigende form frem mod slutspillet - der er ALLE gode grunde til at få sikret sig billetten NU til starten på ishockeyens højtid.

Hos Herning Blue Fox har man besluttet, at man fortsætter med at tilbyde alle børn til og med 15 år gratis adgang til kvartfinalerne også, så det er bare med at få samlet vennerne og hele familien og komme afsted. Billetsalget til de 2 første kvartfinalekampe på Kvik Hockey Arena er åbnet, og efterhånden som flere hjemmekampe realiseres lægges disse også op.

It's Playoff time!

SE PROGRAMMET FOR KVARTFINALEN

KØB BILLETTER TIL KVARTFINALEN


GOALSHOW: Se målene fra Esbjerg-Herning GOALSHOW: Se målene fra Herning-Herlev