I dag har man i Metal Ligaen præsenteret et virkelig spændende program for den kommende sæson, hvor fredagskampe igen er kommet i højsædet i turneringsplanlægningen, og det skaber stor efterspørgsel på bl.a. arrangementer.

De 9 ligaklubber har lagt sig i selen, for at strikke en spændende plan sammen for afviklingen af de 432 grundspilskampe der skal afvikles i Metal Ligaen inden slutspillet og kampen om mesterskabet skal afgøres. Og det er en plan der for første gang i rigtigt lang tid allerede nu ligger klar med mere end 3 måneder til første ligakamp der afvikles den 2. september.

Bl.a. har man revideret de mange forskellige spilledage og kamptidspunkter, og har igen vægtet de eftertragtede fredagskampe, som mere eller mindre er blevet et synonym med Hockeynight. Og netop det faktum har allerede skabt en stor efterspørgsel fra bl.a. virksomheder der ønsker at afvikle arrangementer hos Blue Fox i forbindelse med en hjemmebanekamp på Kvik Hockey Arena.

Direktør Torben Skovsgaard glæder sig over, at man nu igen får endnu flere muligheder, for at kunne afvikle personale- og kundearrangementer, ligesom fredagene også er klart mere interessante for fans og arrangementer for dem.

"Allerede nu mærker vi at rigtigt mange henvender sig omkring arrangementer i vores Bone's Lounge og vores skybox - "The Ice Box". Det er jo hovedsageligt fordi fredagene bare er utroligt populære, og derfor vil man gerne sikre sig et arrangement på netop en af de kampe. Det betyder også at vi har udviklet endnu et koncept for personaleforeningerne, alt i alt for at kunne efterkomme forespørgslen. Kæmpepande konceptet som det hedder er en pendant til vores Bone's Lounge, dog i en anden prisklasse og med et lidt andet indhold, som også betyder at vi kan favne over endnu flere ønsker og efterspørgsler for et arrangement hos os", fortæller Torben Skovsgaard og fortsætter.

"Ligeledes er der jo heller ingen tvivl om, at det må smitte direkte af på antallet af besøgende på Kvik Hockey Arena, for fredag aften er traditionelt set hockeyaften, og i samarbejde med vores supportere kommer vi til at søsætte en masse fede arrangementer forud for kampene. Så der er masser af grunde til at sætte krydser i kalenderen, så man er med når det går løs igen til september", slutter Blue Fox direktøren.

Klik på nedenstående links for at se kampprogrammet eller finde mere info omkring muligheden for at afvikle et personale- eller kundearrangement.

SE KAMPPROGRAMMET HER

SE BONE'S LOUNGE FLYER

SE KÆMPEPANDE FLYER


Invitation til indvielse af Hernings nye ladestander-hotspot METAL LIGAEN 2022/23 begynder 2. september