Blue Fox spillerne har været gennem en pointmæssig hård opstart på sæsonen, men vender også fakta nøgternt i analyserne på den ønskede fremgang.

Fredag aften venter der Blue Fox truppen den indtil nu største opgave i denne sæson. De forsvarende danske mestre fra Aalborg Pirates lægger is til, når Herning Blue Fox kommer forbi til de 2 finaledeltageres første møde i den nye sæson.

Og med kortene på bordet, så er det et Herning mandskab der kommer med en sæsonstart man kunne have ønsket bedre, der så samtidig møder et stærkt Aalborg mandskab både på papir og kunnen, som allerede fra start har fejet al modstand væk i deres første kampe.

Med tabellen in mente kunne det derfor godt ligne et opgør der er givet på forhånd, men i Herning erkender vi også at den kvalitet vores eget hold trods alt har forpligter på resultaterne, hvilket vi naturligvis også selv har en forventning til. Derfor er det også et opgør som vi går ind til med tro på, at vi har fået styr på detaljerne i flere af de fejl der er begået tidligere, ligesom vi gerne skal forsøge at vende vores nuværende ”stolpe ud” situation til ”stolpe ind”, så vi fremadrettet kan vende de 3 overtidssituationer ud af vores 4 kampe til enten ene af overtidssejre eller allerhelst 3 point i ordinær tid.

Kampen mod Aalborg Pirates på egen hjemmebane i Aalborg er naturligvis noget af en opgave, uanset hvilket Metal Liga hold der besøger det nordlige. Men man siger at en elefant skal tages i bidder, så med det udgangspunkt starter Herning Blue Fox i morgen – både mod Aalborg Pirates og den træge sæsonstart. Vi glæder os til finalerevanchen og ser frem til en forrygende hockeyaften, hvor vi drager fra Herning på togt efter de første 3 regulære point i én kamp.

Rigtig god kamp til alle der drager mod Aalborg for at støtte drengene og naturligvis også til alle jer der tager den på metalligaen.tv – kampstart til hockeybraget er kl. 19.00.


Storspillende Sørensen og effektive Aalborg sænkede Herning Odense vendte 0-2 til sejr i Kvik Hockey Arena