Fredagens sene kamp i Metalligaen, kan kun blive en lækkerbisken da det er mellem de evige rivaler Aalborg Pirates og Blue Fox.

Det er 2 hold som begge har vundet deres seneste 3 kampe, og samtidig er det en direkte duel om førstepladsen.

Vinder Blue Fox er de ny nummer 1 i ligaen, mens Aalborg med en sejr i ordinær tid vil overtage Frederikshavns plads som førerhold.

Selvom Blue Fox som altid har opmærksomhed på forsvaret, så er det denne fredag aften i Aalborg endnu vigtigere med defensiv fokus. Dette da Pirates har scoret 19 mål (Og lukket 7 mål ind) i deres seneste 3 kampe.

En krølle på kampen er desuden, at Blue Fox tørster efter en sejr over piraterne, da Aalborg vandt sæsonens første kamp mellem de to hold i Kvik Hockey Arena.

“Ikke siden første kamp i grundspillet har vi mødt Aalborg, så vi har revanche til gode og en stor udfordring som vi ser frem til”, udtaler Martin Struzinski.

”Aalborg er selvskrevet et tophold i Metalligaen, som vi har stor respekt for, da de har kvalitetsspillere på stort set alle positioner.

Vi skal fortsætte med at stå stærkt defensivt og minimere modstandernes muligheder for at komme til åbne målchancer.”

”Samtidigt skal vi være klar fra start, så vi ikke hele tiden skal jagte en reducering, som tilfældet har været de seneste udekampe.

Formår vi det og samtidigt holde vores aftaler, vil det generere offensive muligheder som vi skal være effektive på”, slutter Martin af.

Daniel Nielsen var den eneste som ikke deltog i torsdagens træning udover de skadede Thor Baden og Jeppe Pyndt. Den sportslige sektor vurderer om Daniel kan spille aftenens kamp, efter formiddagstræning fredag, og husk at kampen i Aalborg kan ses live fra klokken 20.10 på TV2Play.


Herning tæt på Metal Final4 efter sejr i straffeslag Herning vandt 3-1 efter rodet forestilling