I aften gløder isen igen på Kvik Hockey Arena, og hvilken måde at sparke gang i Metal Ligaen igen efter en kort landsholdspause med topopgøret mod Aalborg Pirates.

Allerede nu er det tydeligt at se interessen for opgøret mellem ligaens nr. 1 mod nr. 2, da der er rigtigt godt gang i billetsalget, og flere sektioner meldes allerede nu udsolgt! Der er i den grad hockeyfeber i 7400 Herning, hvor blårævene efterhånden har fået styr på systemer, rollerne og ikke mindst formen.

Aalborg Pirates kommer til Herning som ligaduks, og har inden aftenens opgør også 6 point ned til Herning. Desuden kommer nordjyderne med revanchelysten i orden, da de 2 holds seneste indbyrdes opgør endte med en sejr til Herning Blue Fox på hele 6-2.

Der er virkelig meget på spil, når der er faceoff kl. 19.00, Aalborg kan trække fra i toppen – omvendt så kan Herning næsten indhente Aalborg og bringe pointforskellen ned til 3 point og en enkelt vunden kamp ekstra før der byttes rolle i stillingen.

Dramatikken kan indledningsvist ikke blive større, lægterne bliver med garanti fyldte, og der kommer til at vente nordjyderne en decideret heksekedel i Herning. Frem med halstørklæderne og stemningsorganet, så Byens Rødder kan blive båret hen over isen til forhåbentligt alle 3 point.

IT’S HOCKEYTIME!


Appen til Metalligaen.tv er klar i App Store! COACHES CHALLENGE er tilbage i Metal Ligaen