Hvis du vil være NHL spiller, er oddsene massivt imod dig. Men der er et sted, der slår disse odds på en måde, der er svært at tro på. Og det sted er ikke hvor du tror det er.

Velkommen til Herning, en lille by med 50.000 indbyggere midt i ingenting i det vestlige Danmark.

I løbet af ni år producerede Herning spektakulært fem NHL-spillere, blandt dem Toronto Maple Leafs 'målmand Frederik Andersen og NHL-kongen af ​​shootout Frans Nielsen.

Filmen er produceret af Rasmus Ankersen, der er født og opvokset i Herning. I løbet af de sidste 10 år har Rasmus studeret de bedste talent steder i verden. Rasmus har skrevet bøger om det og holdt foredrag over hele verden uden at indse, at det mest imponerende talent-centrum var lige uden for døren i den lille by, hvor han voksede op.

Denne erkendelse fik Rasmus til at vende hjem til Herning for at fortælle denne ekstraordinære historie om, hvordan denne lille by mod alle odds producerede fem spillere på bare ni år til verdens største hockeyscene.

Nu har du chancen for at se et stykke verdenshistorie, som får de små hår til at rejse sig over en bedrift, som man ikke blot kan være stolt over i Herning, men i hele hockey Danmark.

Du kan tilkøbe adgang og streame filmen her

 


Offensive svenskere til Blue Fox defensiven METAL LIGAENS KAMPPROGRAM for den kommende sæson er klart