Tirsdag aften er der igen ishockey på programmet i Herning, når Blue Fox tager imod Rungsted Seier Capital på Kvik Hockey Arena, pucken smides kl. 19.00.

Blue Fox kommer ind til kampen med sejre i de seneste 2 kampe. Senest i fredags, hvor det blev til en stensikker 3-0 sejr over Esbjerg Energy på udebane, hvor der også var forrygende opbakning til Blue Fox på lægterne af flere hundrede supportere fra Blue Fox Support.

 

Rungsted Seier Capital kommer ind til kampen med et nederlag, da man tabte ærkefjendeopgøret til Rødovre Mighty Bulls fredag aften med 4-1.

 

Det er Blue Fox, som har revanchen til gode, da man tabte overtiden i det seneste møde til Rungsted Seier Capital med 4-3 på udebane i Rungsted.

 

Der er på mange måder lagt op til et nyt spændende opgør på Kvik Hockey Arena, og hidtil har det været underholdende med masser af scoringer, når Blue Fox har spillet hjemme, så mon ikke endnu en gang der venter fart, action og masser af mål i morgen.

 

Hvis du ikke allerede har sikret dig en billet til kampen, så skynd dig ind på billetshoppen. Bemærk, at hvis du køber billet mere end en gang i måneden, så er det billigere at vælge et Unlimited Abonnement, hvor du er sikret en billet til alle kampe, og blot skal huske at trække billetten til hver kamp. Priserne starter fra 99 kroner i måneden.

 


Interview Brett Thompson Månedens vConnect spiller