Det er blevet tid til årets trøjeauktion, og i år kan vi med de nye restriktioner holde den på Kvik Hockey Arena i foyeren for op til 100 personer.

Derfor har vi lavet et hyggeligt arrangement ud af det, hvor vi på lørdag den 12. juni slår dørene op kl. 13.30 til en hyggelig eftermiddag, hvor vi både kommer til at afvikle årets trøjeauktion, spillere og trænere kommer også forbi til en snak, vi åbner merchandise shoppen med slagtilbud den ene dag og så kan du også tegne medlemskab i Blue Fox Support. Til at tænde lidt op under hyggen vil baren også være åben. Arrangementet varer til ca. kl. 17.30, så man kan nå at se aftenens fodbold landskamp enten derhjemme eller hos vores Puck Bar sponsor Murphy’s.

Så vil du gerne byde på en eller flere af sæsonens spillertrøjer (husk der er kun et eksemplar fra hver spiller, da den anden trøje er bortloddet i 1 af 100 lotteriet ved Blue Fox Support), så skynd dig at få tilmeldt dig til arrangementet ved at sende en SMS til Support telefonen på 21 96 78 00. Du vil få en SMS tilbage med om du er tilmeldt. MEN skynd dig, for vi har kun plads til i alt 100 personer, så det er først til mølle. Der vil være tilmeldingstjek ved indgangen, så vær sikker på, at du er tilmeldt. Adgang kræver ligeledes Coronapas eller en max 72 timer gammel negativ Corona test.

Vi modtager både kontant, kreditkort og MobilePay til trøjeauktionen, da trøjen skal betales med det samme efter hammerslaget.

Kan du ikke komme til trøjeauktionen eller når du ikke at blive blandt en af de 100 vi kan få ind, så kan du skrive til bluefox@bluefox.dk Vi finder en der kan agere "neutral auktionsrobot”, således at du oplyser os om en trøje du gerne vil have, og et maks bud. Vi starter således med på dine vegne at byde minimumsbuddet, og skulle der være andre interesserede, så bliver bud forøgelsen 100 kr. i overbud pr. gang og maks indtil dit maksimale bud er nået. Auktionen på netop den trøje bliver – hvis du ønsker det – dokumenteret med en optagelse, så du kan se at alt er gået rigtigt for sig.


Joachim Linnet vender hjem til hjerteklubben Ambitiøs canadisk MVP skriver med Blue Fox