Tirsdag d. 25. august møder Blue Fox SønderjyskE og fredag den 28. august møder Blue Fox høgene fra Frederikshavn, begge kampe spilles på Kvik Hockey Arena.

Grundet myndighedernes COVID-19-restriktioner må der kun være 500 personer i Kvik Hockey Arena – dette er inklusiv spillere, trænere, dommere, personale, halpersonale, mv.

Det giver os 375 billetter, som reserveres til hhv. sæsonkortholdere og sponsorer. Da de 375 billetter ikke dækker alle sæsonkortholdere og sponsorer, vil billetterne derfor skulle trækkes efter ”først til mølle”- princippet. 40 af billetterne er sat til side til Dansk Metal-medlemmer – benyttes de ikke af Dansk Metal-medlemmerne, ryger de over i puljen til sæsonkortholdere. Dansk Metal-medlemmer skal senest trække deres billetter mandag 24.8 kl. 12.00 (gældende til begge kampdatoer)

Skulle man være uheldig ikke at få billet til én af kampene skal man ikke fortvivle, da begge kampe Live streames. Du finder streaming link på www.metalligaen.dk

Begge kampe er lagt op, og billetterne er naturligvis gratis og skal trækkes på https://shop.bluefox.dk Her logger du ind med din bruger, og der kan maks. trækkes én billet pr. sæsonkort.

Du skal medbringe billetten samt udfylde smittesporingsskemaet, som afleveres i indgangen. Det er derfor ikke nok kun at have billetten med!

HENT SKEMAET HER

Den digitale registrering giver herudover den fordel, at arbejdet med eventuel smitteopsporing lettes markant.

Vigtig information og forholdsregler vedr. tilskuere til træningskampe kan findes HER

Bemærk endvidere:

  • Der vil KUN være adgang fra hovedindgangen på vestsiden. Alle andre indgange vil være lukket.
  • Det er ikke muligt at benytte ståpladser og alle tilskuere skal sidde ned på den siddeplads man er blevet tildelt (uanset at man har sæsonkort til en anden siddeplads). Der skal være 1 sædes afstand mellem ALLE tilskuere.
  • Vi modtager kontanter, men henstiller af smittehensyn til at man ikke bruger kontanter på Kvik Hockey Arena og i stedet betaler med kort eller MobilePay i barerne og cafeteriet.
  • Der vil desværre ikke være udebaneafsnit eller adgang for udebanetilskuere.
  • Husk at tage hensyn til andre tilskuere og husk også at følge myndighedernes retningslinjer til og fra kampen.

Vi håber naturligvis på forståelse fra alle. Vi er nødt til at følge myndighedernes vejledninger og restriktioner indtil disse ændres, og jo bedre vi alle gør det, desto hurtigere kan vi forhåbentlig komme tilbage til ”normale tider” eller det der ligner.

Danmarks Ishockey Union er sammen med Danmarks Idrætsforbund og øvrige aktører inden for blandt andet sportens verden i dialog med myndighederne om at finde muligheder for at afholde kampe, så vi får mulighed for at lukke flere tilskuere ind, men samtidig også kunne sikre, at der fortsat kan holdes afstand og bidrages til, at vi alle mindsker smitterisikoen.

Vi glæder os til at se Jer til kampene på Kvik Hockey Arena!

Kampstart til begge kampe er kl. 19.00 og dørene åbnes kl. 18.00.

Ladies and gentlemen

It’s Hockeytime…


Blue Fox TV er også på pletten til tirsdagens træningskamp Corona foranstaltninger - Tilskuere, træningskampe i Metal Ligaen