Tirsdag kommer SønderjyskE forbi til træningskamp mod blårævene i egen hule på Kvik Hockey Arena. Kampen er kl. 19.00 og der er stadig billetter til sæsonkortholdere, frivillige og sponsorer, så har du ikke nået at hente billetter endnu er der fortsat rig mulighed. Dette gør du på https://shop.bluefox.dk hvor du logger ind med din bruger og henter billetterne.

HENT SKEMAET HER

Går vejen ikke forbi de køligere temperaturer indenfor dørene i Kvik hockey Arena eller kommer du fra det Sønderjyske, så fortvivl ikke. Blue Fox TV opsætter egenproduktion og livestreamer kampen. Så vil du se hvordan begge mandskaber tester formen af, så kan du finde linket på www.metalligaen.dk

Vi glæder os til at se alle fremmødte. Husk at medbringe både billet og smittesporingsskema, og ikke mindst alle de velkendte retningslinjer, så vi får en superhyggelig første testkamp. Til alle de besøgende og ikke mindst dem bag skærmen derude, rigtig god kamp!

It’s Hockeytime…

Bemærk endvidere:

  • Der vil KUN være adgang fra hovedindgangen på vestsiden. Alle andre indgange vil være lukket. Døren åbner kl. 18
  • Det er ikke muligt at benytte ståpladser og alle tilskuere skal sidde ned på den siddeplads man er blevet tildelt (uanset at man har sæsonkort til en anden siddeplads). Der skal være 1 sædes afstand mellem ALLE tilskuere.
  • Vi modtager kontanter, men henstiller af smittehensyn til at man ikke bruger kontanter på Kvik Hockey Arena og i stedet betaler med kort eller MobilePay i barerne og cafeteriet.
  • Der vil desværre ikke være udebaneafsnit eller adgang for udebanetilskuere.
  • Husk at tage hensyn til andre tilskuere og husk også at følge myndighedernes retningslinjer til og fra kampen.

Highlights Blue Fox - SønderjyskE Information vedr. billetter til træningskampene