For godt en måned siden landede 24-årige Petter Hansson i det midtjyske og fik lyndebut for Blue Fox på en midlertidig aftale. Sverige blev byttet ud med Danmark, og nu bliver det for resten af sæsonen.

Skader og karantæner tegnede tilbage i slutningen af oktober måned et billede af en Blue Fox defensiv der var hårdt presset. Så hårdt, at man så sig nødsaget til at styrke bredden i første omgang, så skaderne ikke skulle begynde at opstå pga. overbelastning.

Vel nok en af de hurtigste kontrakter i klubbens historie blev strikket sammen, og på under et døgn fra start til aftale stod den svenske back Petter Hansson på kontoret i Herning – og senere samme dag på blue line sammen med resten af rævemandskabet. Aftalen lød på en korttidskontrakt gældende frem til og med den 29. november.

Siden da har Petter vist virkelig flot spil for Herning Blue Fox, og har med stor overblik og sikkerhed i sit spil vist sig som en vigtig defensiv brik for coach Cooper. Heldigvis er den søde musik gengældt, og derfor har man i fællesskab fundet frem til en løsning, der har sikret alle de blå-gule fans’ og ikke mindst sportschefens juleønske, om den stærke backs underskrift, der gør Petter Hansson til en af Byens Rødder sæsonen ud.

Forlængelsen af kontrakten med Petter Hansson er naturligvis betinget af den endelige godkendelse fra Dansk Ishockey Union.


Blue Fox afgjorde i slutfasen mod hårdt prøvede SønderjyskE To storhold søger efter formen