Herning Blue Fox har den seneste tid trukket store veksler på holdet grundet skader og karantæner. Derfor har blårævene lavet en korttidskontrakt med svensk forsvarsspiller.

Det drejer sig om 24-årige Petter Hansson der i skrivende stund lander i det midtjyske, og allerede til aftenens kamp er klar til at trække den blå trøje over hovedet. Petters rolle hos Blue Fox er i første omgang at afhjælpe det midtjyske forsvar, der er hårdt spændt for, og som skal sikre den nødvendige aflastning, for at afværge yderligere skader. Kontrakten er derfor en korttidskontrakt gældende frem til udgangen af november måned.

Petter spillede sidste sæson for Klagenfurter i EBEL ligaen, og har indtil videre blot haft en enkelt optræden for sin barndomsklub GSK Hockey i Gislaved i den svenske 2. division med 2 point til følge. Herudover har han spillet en del i HockeyAllsvenskan og enkelte optrædener i den bedste svenske liga SHL. Petter kommer til med en god størrelse på 187 cm og små 90 kg bag, og så blev han tilbage i 2015 drafted af New York Islanders, hvilket borger for, at han kommer til at kunne hjælpe Byens Rødder gennem de næste godt 5 uger.


Et enkelt mål var nok for Aalborg i Herning Interview Kristian Jensen