Kære sæsonkortholder,

Indledningsvist kan vi i forlængelse af regeringens seneste udmeldinger konstatere, at de nuværende restriktioner forlænges yderligere, og den kendte model med 375 tilskuere til hockey fortsætter. Der er på ingen måder nogen god måde at håndtere adgang til arenaen på, og vi begræder hver enkelt af Jer der ikke får muligheden for at komme herud.

I har alle bidraget med forskellige løsningsforslag, desværre er der ingen der kan håndtere det bedre end den mulighed vi har nu. Vi vil prøve at udfordre vores billetudbyder yderligere, så der måske kan gøres noget gennem billetsystemet. Men for nu fortsætter vi med at hente billetter efter først til mølle princippet.

DOG vil vi gerne sende en bøn ud til Jer alle om at vise hensyn til hinanden. Har du eksempelvis haft adgang til mange af de nuværende kampe, eller ved du ikke med sikkerhed om du kommer afsted. Vil du ikke udnytte adgangen hvis du ikke får konverteret alle dine sæsonkort, ja, så lad nogen andre få muligheden. Der er fortsat mange der endnu ikke har haft muligheden for at følge Byens Rødder - og vi kan sammen give dem muligheden ved at vise fælles forståelse.

Mandag aften den 26. oktober kl. 21:00 giver vi igen muligheden for, at du kan konvertere dit Blue Fox Unlimited Hockey sæsonkort til en billet, for at sikre dig adgang til tirsdagens kamp mod Odense Bulldogs på Kvik Hockey Arena.

Du kan således IKKE bruge dit sæsonkort, men kun billetten for at opnå adgang, så husk at få den konverteret - dette gør du logget ind med din bruger på https://shop.bluefox.dk og så under "mine billetter".

Hvis du ikke længere kan konvertere din billet, så betyder det, at der ikke er flere pladser tilbage. Tjek gerne op herefter for en sikkerheds skyld på https://bluefox.dk da det er her vi vil informere ud når der er udsolgt. Hvis det er lykkedes dig at konvertere din billet vil det se ud som på billedet nedenfor.

Vi beder fortsat om forståelse for, at systemet bliver belastet, når så mange på én gang trykker på den samme "vare". Det betyder samtidig også, at du pt. ikke kan være sikker på, at alle de billetter du ønsker at konvertere bliver det. Og da der er rigtigt mange der sidder klar hver gang for at få en billet, så er det heller ikke sikkert, på trods af, at du har klikket på "lav om til billet", at du så rent faktisk også får en.

Vi håber naturligvis, at så mange af Jer som overhovedet muligt, der gerne vil have en billet til kampen også lykkedes med at få fingrene i en af de tilgængelige billetter, så vi kan få skabt den allerbedste stemning på lægterne.

De bedste hilsner fra
Blue Fox Administrationen


SLUTSPURT! METAL LIGAENS KNÆK CANCER-indsamling endte på 609.013 kroner Bøtten skal gerne vendes nu