Fredag mødes to af Metal Ligaens mest formstærke hold, når Blue Fox tager i mod Aalborg Pirates på Kvik Hockey Arena. Pucken smides kl. 19.30.

12 point ud af de senest 15 mulige point er status for både Blue Fox og Aalborg før fredagens duel i Herning. Det sender dem begge helt op i toppen af formbarometeret, og gør absolut ikke kampen mindre spændene.

Blue Fox har vundet fire kampe i træk. Senest nederlag i slutningen af november, hvilket betyder at holdet har vundet alle kampene i december. Hele sæsonen har det været et par skridt frem, og så et par den anden vej igen. Nu gælder det om at holde ved og bygge på, og ikke falde ned i et nyt hul. Aalborg er en stor udfordring, og et godt pejlemærke for Blue Fox. Hvor står vi lige nu? De seneste to hjemmekampe mod Aalborg har budt på nederlag, men begge opgør har været tætte. Først tabte vi 2-0, og her faldt afgørelsen først i de døende sekunder. Seneste nederlag blev godt nok på 2-5, men igen var det først sidst i tredje periode at afgørelse faldt. Blue Fox har været med, og faktisk også selv været skyld i at Aalborg har taget sejrene. Ingen tvivl om at de er et godt hold, men deres mål er scoret efter defensiven brølere af Blue Fox. Specielt i seneste kamp spillede de sig faktisk ikke igennem til et eneste af deres mål. Så Blue Fox ved i hvert fald hvad de ikke skal gøre.

Det med sikkert og simpelt spil i egen zone har været lidt et problem på det sidste. Det har kostet mange point, men er det som om at det måske er ved at vende lidt? I hvert fald har vi været i stand til selv at score flere mål i de sidste fire kampe. Det har været en kæmpe gevinst at få Cam Brace tilbage, og holdet begynder så småt at være tilbage ved fuld styrke.

Aalborg har altså også vundet fire af deres fem seneste kampe. Senest var de dog ved at smide en sikker sejr over styr hjemme mod Odense. De holdte dog hjem i sidste ende, men vandt kun 5-4. Deres ene nederlag var derimod en grim en af slagsen. På egen is fik de stryg af Esbjerg, som vandt knusende sikkert med 5-1. Et resultat der absolut ikke er hverdagskost hos ”Piraterne”.

Men der er ikke en finger at sætte på deres hold, og det ved alle godt. Samtidig jagter de Rungsted på førstepladsen, som lige nu er 2,5 point foran, men også har spillet en kamp mere.

De her kampe plejer at være tempofyldte og intense. Det er Blue Fox der jagter revanche, og denne gang er det et formstærkt Blue Fox mandskab.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle

Læs kampprogrammet herunder:


CORONA - Ingen tilskuere på Kvik Hockey Arena resten af året UDSOLGT - ikke flere billetter til kampen fredag mod Aalborg