Kort tid før sæsonstarten tilføjer Blue Fox 2 lokale talenter til spillertruppen. Det er frugten af det hårde arbejde der er blevet lagt, netop nu hvor chancen viste sig for de 2 Herning drenge.

Philip Riisberg og Carl Winding har været en del af holdet gennem hele sommertræningen og i opstarten med træningskampene. De har nu begge to spillet sig til en kontrakt med blårævene for den kommende sæson.

”Vi vil gerne give de unge spillere fra Herning Ishockey Klub chancen for at tage skridtet op i Metal Ligaen. Derfor har vi i vores sommertræning og opstart et samarbejde med Herning Ishockey Klub, hvor nogle spillere får chancen for at udvikle sig og træne med holdet. I vores træningskampe har Philip og Carl fået chancen i kampene, og vi har på den baggrund nu valgt at give dem en kontrakt for den kommende sæson, så vi kan udvikle dem yderligere,” udtaler Sports Manager Daniel Nyegaard.

I træningskampene har begge spillere markeret sig, hvor Philip Riisberg senest scorede mod Hvidovre, og Carl Winding har bidraget med hele 3 scoringer i træningskampene. I sidste sæson spillede begge spillere ungdomsishockey i Herning Ishockey Klub, hvor Philip Riisberg markerede sig ved at lave 29 point i 37 kampe, mens han spillede en enkelt kamp for Blue Fox. Carl Winding blev topscorer for ungdomsholdene med 51 point i 38 kampe, mens han blev noteret for 7 kampe for Blue Fox i sidste sæson.

Carl Winding kommer til at spille i trøje nummer 8, som er sponsoreret af Malerfirmaet Roald Hansen - mens Philip Riisberg kommer til at bære trøje nummer 26, som er sponsoreret af Mikkelsens Maskinstation. Begge kontrakter er naturligvis betinget af den endelige godkendelse fra DIU.


Interview Morten Poulsen Blue Fox møder SønderjyskE i stor premiere aften på Kvik Hockey Arena