Fredag aften kl. 19.30 skydes den nye sæson i gang på Kvik Hockey Arena – til en sæson, hvor forventningerne er høje – både til holdets sportslige niveau, men også til showet og kampafviklingen på Kvik Hockey Arena, som er blevet opgraderet kraftigt til den nye sæson.

Derfor er det også endnu vigtigere at komme tidligt i hallen, hvis du vil have den ekstraordinære oplevelse, som showet kommer til at give til Kvik Hockey Arena.

Dagens modstander fra SønderjyskE har været stærke i opstarten, og spørger man eksperterne, så venter der en kamp mellem 2 hold, som kommer til at kæmpe om pladserne til årets finale i Metal Ligaen. Faktisk har både Michael Søvsø og Peter Fredberg udråbt Blue Fox til at være marginal favorit til guldhjelmene i år, og Blue Fox har også forstærket holdet med flere danske profiler og velkendte udenlandske spillere fra Metal Ligaen – og sidst men ikke mindst den lettiske VM-Bronze vinder, Oskars Cibulskis.

I træningskampene har Blue Fox også vist evnen til at score mange mål, og i 5 kampe er det blevet til hele 32 scoringer fra Blue Fox, hvor især den nye spiller med nummer 17, Magnus Carlsen, har vist målnæsen med hele 6 mål.

Men nu er det slut med træningskampene, og det er slut med at analysere og vurdere – Nu skal der spilles om det!

Så kom tidligt til kampen, og har du ikke allerede en billet, så skynd dig ind på shop.bluefox.dk, da der allerede er stor rift om billetterne til kampen.


2 lokale talenter får kontrakt med Blue Fox Highlights Blue Fox - Frederikshavn White Hawks