Dansk Metal Media day blev i dag afviklet i København, hvor alle klubberne var repræsenteret, på hvad er blevet lidt et fast åbningsarrangement for kommende sæsoner.

Netop Metal Ligaen 2024-25 står for døren, hvilket blev markeret ved årets Media Day. Men samtidig med markeringen på en ny start, en ny sæson og en ny mulighed for det danske mesterskab, blev der også kigget tilbage på den forgangne sæson.

Og her kom der lidt hæder Hernings vej, hvor bl.a. ligatopscorer og nu tidligere Herning spiller Mathias From helt fortjent blev hædret som årets spiller i Metal Ligaen 2023-24. Søren Kaster beskrev superteknikeren som en spiller der var her, der og alle vegne, vel egentlig en meget god beskrivelse af spilleren, som gang på gang drev gæk med modstanderne. 

Vi glæder os over at have lært dig at kende Mathias, at have oplevet dig på isen, og allermest er vi superstolte over, at du har vundet The Canadian Ambassadeurs Cup som et tegn på, at du uden sammenligning var årets spiller, højdepunkt og Blåræv i den forgangne sæson. Et kæmpestort tillykke.

Bedst som jublen havde lagt sig i 7400 Hockey brød den endnu engang ud, for med over 10.000 kørte kilometer for at følge Byens Rødder, også over landegrænser og bjergpas. Med stort set busser afsted til alle udekampe - i hvert fald dem i Jylland og på Fyn, og med et engagement som bare steg hen over sæsonen i takt med en masse nye tiltag, så tilkæmpede Danmarks bedste supportere sig fra Herning nemlig titlen som Årets Supporter Klub.

Det er på alle måder en hæder der kulminerer efter et kæmpestort arbejde af supporterbestyrelsen, men mest af alt en hæder der kan tildeles de mange - og ikke mindst flere og flere - der utrætteligt støtter Herning Blue Fox på udebane og ikke mindst i rævens egen hule hjemme i Herning. Fortjent og hermed al respekt ned mod Sektion 18 og alle Jer andre der støtter drengene, støtten betyder ekstremt meget, og måske mere end i aner - SÅ BLIV VED MED AT VÆRE SÅ F...... SEJE!!!

Et kæmpestort tillykke til Blue Fox Support - YOU ROCK!


Highlights Blue Fox - Japan MEDIA DAY: DIREKTE OG GRATIS PÅ METALLIGAEN.TV TORSDAG!