Lørdag aften klokken 20.00 kastes pucken til face-off for anden gang på blot 24 timer mod SønderjyskE.

Kvik Hockey Arena danner endnu en gang ramme om en topkamp. Som forret til kampen varmer fodboldlandsholdet op, og med kampstart klokken 20.00 er der god tid til også at nå hockeybraget om førstepladsen i Metal Ligaen.

Første opgør i back-to-back opgørene i denne weekend endte med en sejr til SønderjyskE. Med to effektive perioder sikrede hjemmeholdet sig en 5-2 sejr, selvom Blue Fox kæmpede sig tilbage til 2-2 i anden periode.

Til fredagens kamp i Vojens var Joachim Linnet og Lukas Lundvald tilbage, mens Brett Perlini og Mathias Bau fortsat er ude. Disse kan betegnes som uge til uge i øjeblikket, og forhåbentligt er de to farlige skarpskytter snart at finde i Blue Fox’ opstilling igen.

Det nye tiltag på lægterne med halstørklæde-sving ved en scoring til blårævene er blevet taget suverænt godt imod, og halstørklæderne er atter at finde igen – både i shoppen i foyeren og online.

Efter indgåelsen af det nye samarbejde med JE.dk, har merchandiseshoppen fået en frisk overhaling, hvor der kan findes nyt officielt Blue Fox merchandise lige her. Ellers kan du opleve meget mere før, under og efter kampen i Kvik Hockey Arena.

Læs kampprogrammet her.


Highlights Blue Fox - SønderjyskE SønderjyskE sejrede i intenst topopgør