2 af Hernings lysende talenter er klar for blårævene i yderligere 2 sæsoner med underskrifter der manifesterer en særdeles positiv udvikling de seneste sæsoner.

Og det er altså ikke mange kampe som de 2 byrødder ikke har sat sit positive aftryk på, da de stort set har spillet samtlige tilgængelige minutter på isen for barndomsklubben Herning Blue Fox i den netop afsluttede sæson. Med en 2-årig forlængelse til begge er der derfor mulighed for at kunne udvikle endnu mere på begge spillere, som den sportslige ledelse i forvejen har set blomstre med ansvaret. For det har netop været trænerteamets filosofi gennem alle kampene, at alle kæderne skal i spil, og det ansvar er blevet kvitteret af begge spillere som har fået mange minutter på isen.

20-årige Simon Schleicher har med sin unge alder allerede spillet godt 100 kampe for Herning Blue Fox, og har været en spiller som trænerteamet altid kan regne med vil levere en god indsats. Han har en god teknik, og viser i sit spil at han har overblik og vælger rigtige løsninger, hvilket giver trænerteamet en tryghed i de beslutninger han træffer på isen.

Sammen med Simon Schleicher kan tilskuerne også glæde sig til endnu mere solidt fysisk spil i fremtiden fra 19-årige Lukas Bang, som bogstaveligt talt har sat et benhårdt aftryk på banen, overfor både hjemmepublikummet og i særdeleshed modspillerne.
Lukas har allerede rundet de 100 kampe, og sidste sæson var helt fantastisk for ham. Han har nået endnu et niveau med sit spil, og vi glæder os til at Lukas fortsat arbejder med sit spil mod at blive en endnu mere komplet spiller. Det giver en forlængelse på 2 sæsoner både en ro og enestående mulighed for.

Hos klubdirektør Torben Skovsgaard vækker forlængelserne glæde med de 2 talenter. ”Lukas og Simon er nogle rigtigt gode drenge, som vi har set blomstre hen over de sidste 2-3 sæsoner. De viser masser af vilje og gå på mod, og så giver de bare igen på den store tillid de får vist af trænerne. Vi føler at de er klar til at tage mange flere udviklende skridt herfra, og det varmer jo trods alt i den forbindelse klubfølelsen, at det er 2 talenter fra Herning Ishockey Klub, som arbejder så hårdt for holdet og deres videre udvikling”, fortæller Skovsgaard om de unge blåræve.

Kontrakterne med både Simon og Lukas er naturligvis betingede af den endelige godkendelse fra DIU.


METAL LIGAEN 2022/23 begynder 2. september Tillykke Daniel! Med en fantastisk karriere