Blårævene har haft de blå-hvide scoutingbriller på, og har tilføjet finsk defensiv kvalitet til forsvaret. En beslutning der skal sikre bredden i de bagerste geledder.

Ny mand i truppen er ganske vel kendt for Blue Fox’ cheftræner Pekka Tirkkonen, der tidligere har kunnet stifte bekendtskab med hvilken type det er, der nu kommer til det midtjyske. For finske Mikko Kuukka har nemlig spillet mere end 700 Liiga kampe, som er den stærkeste finske liga. Herudover har Mikko også 26 kampe på Champions Hockey League CV’et.

Så det er altså en ganske rutineret finne der nu gør sit indtog i den danske liga, og med snart 36 somre på bagen, så er det i høj grad erfaringen og lederskabet, som Mikko med garanti kan bringe med sig. Han er en udpræget defensiv back, som skal sikre ro og stabilitet i en i forvejen godt kørende Blue Fox defensiv. Men da man allerede ret tidligt i sæsonen blev decimeret med en mand i forsvaret, så har man siden da ledt efter den rigtige type til at fuldende det bagerste setup.

Mikko Kuukka er typen der altid arbejder stenhårdt til træninger og kampe, og udover en høj arbejdsmoral, så bringer han også noget størrelse og fysik med ind i spillet med sine 193 cm og 92 kg.

Den nye Blue Fox spiller er allerede på vej, og hvis alt går vel kan han få debut, når Herning Blue Fox spiller Veteran Matchen mod de forsvarende danske mestre fra Rungsted Seier Capital mandag aften på Kvik Hockey Arena i Herning.


Esbjerg brød overtidsforbandelsen og slog Herning 4-3 Brandvarme Blue Fox på togt i Esbjerg