Det blev med nød og næppe en smal 1-0 sejr på hjemmebane torsdag aften mod en flok kæmpende fynboer fra Odense, som holdt stand indtil 24 sekunder før tid, hvor Petter Hansson bragede et slagskud op i det ene målhjørne, som Albert Adamsen ikke opdagede før brølet, lød i salen.

At sejren var fuldt fortjent og kun blev så smal, kunne Odense i høj grad takke deres unge målmand for. En anden detalje var marginalerne, hvor Blue Fox flere gange ramte målrammen.

Men dette gjorde ikke sejren mindre sød i Blue Fox omklædningsrummet, og spillerne fik endeligt sæsonens første sejr i Metalligaen.

Assisterende træner Dan Jensen sætter ord på lørdagens kommende kamp mod Frederikshavn:

”Efter en forløsende sejr mod Odense venter endnu en hård kamp mod Frederikshavn.

Med kun en hviledag imellem de to kampe vil fokus til lørdagens træning være at blive mental og fysisk klar til at levere en toppræstation. Med samme tålmodighed i spillet og med flere pucke på mål med trafik ser vi frem til endnu en hård intensitet kamp”, slutter Dan.

Blue Fox mangler ved redaktionens afslutning (fredag) fortsat at få Clapperton og Malinen klar, og der er kampstart klokken 18.00 i Frederikshavn eller på TV2play.


Herning sejrede mod svagt spillende Frederikshavner-mandskab Blue Fox vandt på meget sen scoring