Efter et par målrige kampe venter nu en udekamp i Frederikshavn, hvor Blue Fox-defensiven på ingen måde kan tillade sig at lukke lige så mange mål.

De møder nemlig Whitehawks, som har ligaens bedste forsvar med kun 2,15 mål imod i snit pr. kamp.

Trænerteam og spillerne har derfor brugt tiden, både på og udenfor isen, siden fredagens kamp i Rungsted, til at få arbejdet med ikke at lukke så mange mål ind i kampene.

“Der er ingen tvivl om at vi har stor fokus på vores defensiv efter at have lukket alt for mange mål ind de seneste 2 kampe, og især spillet rundt om vores eget mål har været for sløset”, udtaler Joachim Linnet onsdag eftermiddag til bluefox.dk.

”Vi har talt og trænet på det i denne uge, så vi er meget opmærksomme på at Frederikshavn er et stærkt omstillingshold som er dygtige til at lukrere på modstandernes fejl og pucktab frem i banen.

Vi skal levere en koncentreret indsats i alle 60 minutter, hvis vi skal give os selv en chance for at få point med hjem fra det nordjyske”, slutter Joachim.

Miska Humaloja er den eneste der onsdag var ude af truppen og der er kampstart torsdag klokken 19.45 i Frederikshavn eller på TV2Play.


Poulsen og Bau udtaget til OL INFO: Tilskuere og billetter til kampen mod Aalborg Pirates