På lørdag når Herning Blue Fox møder Aalborg Pirates, så er tilskuerne igen tilbage på Kvik Hockey Arena. Læs med her hvordan du sikrer dig adgang til kampen.

HOCKEY, ACTION & FANS ER TILBAGE!!!

Og vi glæder os vanvittigt meget til at se Jer igen til et topbrag mod Piraterne. Men Corona restriktionerne har endnu ikke sluppet sit tag i os, så derfor er det vigtigt at du læser med her for hvordan du sikrer dig adgang til kampen.

Unlimited Abonnenter
Først og fremmest, så er der naturligvis adgang som altid for ALLE der har et Unlimited abonnement hos Herning Blue Fox. Har du en siddeplads, så bibeholder du den vanlige plads og har du ståplads skal du finde dig en siddeplads inde i arenaen. Der vil blive opstillet stole mellem bølgebryderne på ståplads tribunen, og der vil være rigeligt med pladser til alle med et Unlimited ståplads abonnement.

Salg af billetter
Der vil til denne kamp også blive solgt billetter op til et antal hvor vi fortsat sikrer os at alle abonnenter og sponsorer kan komme ind til kampen under de angivne restriktioner. Salg af billetter foregår KUN online - du vil således ikke kunne købe en fysisk billet herude på dagen ved billethuset. Vi skal kunne forudse hvor mange der kommer, og derfor vil der heller ikke være adgang for børn under 15 år uden billet eller for nogen der har billetbeviser - Man SKAL have en gældende billet til netop denne kamp for at man kan komme ind!

Billetter kan købes LIGE HER og alle billetter koster kr. 100,- Køber du til en siddeplads SKAL du sidde på denne plads. Køber du en ståpladsbillet kan du frit sætte dig på langsiden (ståplads tribunen).

Udehold
Der er til denne kamp ikke adgang for udeholdets tilskuere. Vi beklager meget, og vil se frem til at i igen kan være med til at sætte stemning i hockeyhallen sammen med vores egne fans.

Reglerne om gyldigt coronapas og mundbind er naturligvis også gældende til denne kamp.


Fokus på de defensive opgaver VIDEO: Højdepunkter fra Rungsted-Herning