Efter landsholdspausen venter nu første opgør for Blue Fox. Det er en hjemmekamp torsdag aften mod Herlev Eagles, som allerede spillede første kamp i mandags. Her vandt de 2-0 over Frederikshavn på hjemmebane, så det er en flok, topmotiverede ørne, som byens rødder skal op i mod.

Statistikken er på hjemmeholdets side, da de to holds hidtidige kampe i denne sæson har givet 2 sejre til Blue Fox.

Det har dog ikke fået holdet og trænerteamet, til at slække på fokus op til kampen.

”Første kamp efter landsholdspausen er altid vanskeligt, så derfor skal vi forsøge at finde ind til vores spil og rytme så hurtigt som muligt”, udtaler assisterende træner Dan Jensen.

”Med stor disciplin, tålmodighed og fokus i hele kampen skal vi forsøge at minimere modstanderen målchancer.”

”Vi møder et giftigt Herlev hold som er dygtige til at straffe modstandernes fejl og som allerede har spillet en kamp efter pausen med sejr til følge.

Så vi skal have fokus på egen indsats og fortsætte de gode takter fra før pausen”, slutter Dan af.

Thor Baden er startet på is og vi forventer at han er kampklar indenfor en overskuelig fremtid – ellers er alle mand klar!

Kampstart er torsdag klokken 19.00 på Kvik Hockey Arena – Billetter kan købes her.