Sæsonen 2020/21 har på mange måder været helt anderledes end vi normalt kender den, og slutspillet ser desværre også ud til at blive afviklet for tomme lægter. Derfor har vi lagt os i selen for, at sikre Jer de - på trods af omstændighederne - bedste slutspils oplevelser med Herning Blue Fox.

Først og fremmest bliver alle kampene fra slutspillet vist, enten på TV2 Sport eller via streaming link på metalligaen.dk så med andre ord er du sikret muligheden for, at følge blårævene hele vejen i slutspillet.

Som noget helt nyt har vi valgt at krydre hele oplevelsen med vores spritnye tiltag - Playoff TV, som bliver anført af Herning legenden Frits Nielsen. Han vil allerede her inden slutspillets start tage kaptajnen og cheftræneren med om bord, for en snak om indledningen til årets playoff. Supportformand Kim Torp Jensen kigger også forbi.

Herefter vil Frits dagen før alle hjemmekampene byde nye gæster indenfor, og give jer den ultimativt bedste start på kampene. Vi håber I vil tage rigtigt godt imod initiativet, som fremadrettet vil kunne ses på Blue Fox' Facebookside og på Blue Fox' Youtube kanal. Tidspunktet er kl. 20, dagen før kampene.

God fornøjelse, og rigtigt godt slutspil til Jer alle!

SE VIDEOEN VED AT KLIKKE I BILLEDET ØVERST I ARTIKLEN.


Stem på Månedens Logi Trans spiller - og VIND Play-off 20-21 skydes i gang