I aften onsdag den 9/10 kl. 19:00 mødes Herning Blue Fox og Frederikshavn White Hawks i Kvik Hockey Arena til en spændende kamp, hvor begge hold har brug for point i jagten på Final4 pladserne, som kun top 4 holdene indtager efter 16 spillede kampe. Det bliver et opgør med fart og fysisk spil, hvor hver en situation kan blive afgørende.

Herning har fordel af hjemmebane, men Frederikshavn vandt det første indbyrdes opgør og har tidligere vist, at de kan spille godt på udebane, så intet er givet på forhånd. En ting er dog sikker, det bliver en kamp, hvor begge mandskaber vil kæmpe indædt hårdt for sejren.

Kom og oplev ishockey i topklasse, hvor tempoet er højt, og adrenalinen pumper både på isen og på lægterne. Herning-fansene er klar til at skabe en fantastisk stemning i Sektion 18, og du kan blive en del af festen i Kvik Hockey Arena.

Skynd dig at få fat i din billet via bluefox.dk - og vil du være sikret en fast plads til kampen og for den sags skyld resten af sæsonen, så kan du vælge et Unlimited abonnement med masser af fordele fra kun 99 kroner i måneden.

IT’S HOCKEYTIME!


Interview Maksim Popovic Highlights Blue Fox - Esbjerg Energy