Nu går der ikke lang tid før blårævene første gang krydser klinger på isen - i første omgang i træningskampene hvor alle de mulige konstellationer skal afprøves. Og det bliver med et fuldtalligt Blue Fox mandskab, der netop har fået papirarbejdet gjort færdigt og godkendt alle vores udenlandske spillere, der således har fået tilladelse til at give den fuld gas på isen allerede fra første træningskamp.

Vi håber naturligvis at se en masse på lægterne til de 2 træningskampe der spilles på Kvik Hockey Arena, og som i øvrigt er ganske gratis at komme til. Men skulle du være forhindret eller vil du se vores træningskampe på udebane, så er der godt nyt.

For nu får du nemlig mulighed for at følge holdene i Metal Ligaen tæt i forbindelse med træningskampene i august. Normalt skal man betale for abonnement på danskishockey.tv, men til de kommende træningskampe er streamet fra Sportway på danskishockey.tv ganske gratis. Optagelserne bliver vist fra de AI-styrede kameraer der er sat op i alle de danske haller.

Herning Blue Fox spiller allerede første træningskamp den 9. august, hvor turen går til Frederikshavn. Programmet for alle træningskampene ser ud som følger:

Træningskampe
09. august 19:00: Frederikshavn White Hawks - Herning Blue Fox
12. august 19:00: Herning Blue Fox - Odense Bulldogs
16. august 19:00: Herning Blue Fox - Frederikshavn White Hawks
19. august 19:00: Odense Bulldogs - Herning Blue Fox
23. august 19:00: SønderjyskE - Herning Blue Fox
26. august 19:00: Esbjerg Energy - Herning Blue Fox


Vi har brug for din hjælp - Blue Fox søger frivillige Udenlandsdansker er klar for Blue Fox