Tirsdag aften træder Blue Fox igen på isen til en kamp i Metal Ligaen. Turen går til Sønderjylland, hvor værterne fra SønderjyskE inviterer inden for i Frøs Arena. Pucken smides til første face-off klokken 20.00.

Det er de to mest vindende danske ishockeyklubber i nyere tid, der brager sammen tirsdag aften i Vojens. Blue Fox-mandskabet skal forsøge at holde momentum ovenpå sejren over Rødovre fredag aften hjemme i Kvik Hockey Arena. Flere Blue Fox-spillere havde tur i den, hvor også den finske publikumsdarling, Miska Humaloja, spillede en stærk kamp og var på pletten med to scoringer. Særligt spillet fra de første 20 minutter skal findes frem, da det er vigtige Final4-point, der kæmpes om.

SønderjyskE derimod kommer til kampen efter en stærk udebanesejr i Rungsted fredag aften. Danskeren Nikolaj Krag-Christensen har tilmed fået en glimrende start på sæsonen, hvor det er blevet til 8 point i alt med 3 mål og 5 oplæg i de første fem kampe. Også Charlie Combs og Villiam Haag har fundet vej til netmaskerne samt assisteret flittigt i de første kampe.

De blå-gule ræve fra Herning kommer på en prøve mod Mario Simionis stærke defensive struktur i Frøs Arena, men med en sejr vil truppen både tage et spring i tabellen mod Final4-placeringen samt få endnu et selvtillidsboost.


HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra SønderjyskE-Herning Festaften og premieresejr til Herning